Ja estem a la meitat de mes de juny, com cada any arriba el festival de final de curs,
els plans per a les
vacances, els casals d'estiu ..... i la revetlla de Sant Joan ... les coques de crema, de cabell d'angel, de fruita ... de llardons .... una copeta d'un bon Cava,
bona companyia ... Bé i com no ... els petards, que no poden faltar en una bona revetlla.
Aquest any he pensat fer coques diferents d'altres anys, i per descomptat les clàssiques
Aquest cap de setmana, per anar provant, he fet aquesta coca farcida de cabell d'àngel amb fruites, en lloc de pinyons, que no tenia, li he posat ametlla laminada, molt millor amb pinyons per descomptat. La recepta en aquest bloc, és molt fàcil, molt, molt, només cal deixar que la massa mare fermenti unes 12 hores i fer un bon pastat a mà o amb una pastadora senzilla. Patrícia que fa uns bescuits boníssims, i ara ha començat fer Bica, diu que ella no és capaç de fer coques de Sant Joan, veurem si la animo perquè segur que li sortirien super bé.
Farcida de cabell d'angel amb fruites i ametlles
Pasta de full ,Llardons i pinyons
Prepada per ficar al forn una de crema amb fruites i pinyons
De pasta de briox amb cabell d'angel fruites i pinyons
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.