Quan arriba l'època dels bolets els que més compro són els camagrocs. sobretot perquè amb la carn en salsa queden perfectes, els poso al fricandó, a les mandonguilles ... aquesta vegada els he posat en uns peus de porc, un plat especial per a Alfonso, que l'encanten
No m'he complicat la vida amb aquesta recepta, un bon sofregit, la picada i els bolets..el resultat de la barreja de tot .. perfecte.
Ingredients.
-3 Peus de porc (6 mitges parts)
-2 cebes
-2 Grans d'all
-3 Tomàquets madurs
-1 pastanaga
-1 porro
-1 Fulla de llorer
-sal
-2 cebes
-2 Grans d'all
-3 Tomàquets madurs
-1 pastanaga
-1 porro
-1 Fulla de llorer
-sal
-Cayena
-Pebre
-oli d'oliva
-300 Grams de camagrocs
-Pebre
-oli d'oliva
-300 Grams de camagrocs
-Picada ( un carquinyoli o pa torrat, 1 gra d'all, avellanes, ametlles o pinyons, o una mica de tot)
Posem a bullir els peus de porc, ben nets, normalment ja els venen molt nets, amb la pastanaga, el porro, una ceba, una fulla de llorer i sal.
Han de bullir fins que la carn se separa de l'os, necessiten unes 2 hores o potser una mica més.
Netegem els bolets i les passem per una paella que deixin el seu líquid.
Els reservem.
Fem, en una cassola gran, un sofregit amb la ceba, l'all, tot ben picat o ratllat, i quan estigui ben sofregit afegim els tomàquets, jo els poso pelats ia trossos, ho deixem que sofregeixi tot bé.
Posem els peus de porc ja bullits sobre i li afegim una mica del seu brou de cocció, hi afegim la picada i la caiena, si volem que "piquin" una mica, i els deixem coure uns 10 minuts, per últim posem els bolets i deixem 5 minuts més, movent de tant en tant la cassola perquè quedi tot ben barrejat.
Han de bullir fins que la carn se separa de l'os, necessiten unes 2 hores o potser una mica més.
Netegem els bolets i les passem per una paella que deixin el seu líquid.
Els reservem.
Fem, en una cassola gran, un sofregit amb la ceba, l'all, tot ben picat o ratllat, i quan estigui ben sofregit afegim els tomàquets, jo els poso pelats ia trossos, ho deixem que sofregeixi tot bé.
Posem els peus de porc ja bullits sobre i li afegim una mica del seu brou de cocció, hi afegim la picada i la caiena, si volem que "piquin" una mica, i els deixem coure uns 10 minuts, per últim posem els bolets i deixem 5 minuts més, movent de tant en tant la cassola perquè quedi tot ben barrejat.
En aquesta recepta la gelatina dels peus i la textura que deixen a la salsa als camagrocs fan tota la feina!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.