Aquestes rosquilles ia les havia fet però de taronja amb un glacejat també de taronja.
Aquesta vegada les vaig acompanyar de xocolata, com la massa està feta amb formatge cremós i es couen al forn, queden molt suaus, amb un sabor i una textura molt agradable i lleugera.
Aquesta vegada les vaig acompanyar de xocolata, com la massa està feta amb formatge cremós i es couen al forn, queden molt suaus, amb un sabor i una textura molt agradable i lleugera.
Ingredients.
-90 grams de farina
-75 grams de formatge tipus Philadelphia.
-40 grams de mantega
-cullerada de llevat
-1 ou
-90 grams de sucre
-1 llimona
-essència de llimona
-xocolate de cobertura
Primer batem l'ou i el sucre fins que ens quedi blanc i escumós, com és poca quantitat es pot fer perfectament amb unes senzilles barilles.
Afegim la mantega a temperatura ambient, ratlladura de la pell de llimona, la essència de llimona, el formatge, la farina i el llevat . Ho barregem tot molt bé fins que ens quedi una massa llisa i que no se'ns enganxa a les mans.
És bo tenir sempre una mica de farina a mà per si pits enganxa posar una mica mes a la massa, no totes les farines tenen la mateixa humitat i algunes vegades cal posar una mica mes.
Fem unes boles, mes o menys de la mateixa mida i els fem un forat al mig, cal tenir en compte que la massa creixerà al forn.
Les posem al forn calent a 180 graus uns 7-8 minuts, veurem que agafen color.
Les deixem refredar
Per desfer la xocolata l'he posat al bany maria i quan aquesta fos el deixo que refredi una mica i amb la màniga pastissera li faig uns dibuixets per sobre de les rosquilles.
Bones, lleugeres ... i fàcils de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.