dilluns, 27 d’octubre del 2014

Pastís de vegetals...i Sister Act..amb Whoppie Golberg.



Aquest pastís el vaig fer en 2 versions, una amb carn, ja vaig fer en el seu dia una entrada amb la recepta en aquest bloc, i un altre més petit només amb els vegetals, per a mi, ja que jo, com sabeu els que em coneixeu, no menjo carn.
No faig molt aquest pastís perquè als nens els encanta, però al seu pare no tant, i és que a casa els diumenges prefereix Arròs de peix o Marisc, però de tant en tant cal variar, és difícil fer feliç a tothom !!


Ingredients.

-2 Cebes
-1 Albergínia
-5 Tomàquets madurs
-6 patates
-1 fulla de llorer
-Alfàbrega
-Romaní
-Pebre
-Sal
-Orenga
-Formatge parmesà ratllat


Pelem les patates i les posem a bullir amb una mica de sal i una fulla de llorer, quan estiguin cuites les passem pel passapuré o pel batedor elèctric,amb una micac de mantega i una mica de llet ens ha de quedar un puré consistent.
En una paella amb oli posem la ceba tallada petita, li anem donant unes voltes i li afegim
 l' albergínia tallada també petita, amb la pell, li afegim sal, i espècies, el que ens agradi, una mica de romaní, orenga, pebre, deixem que es faci.
Escaldem els tomàquets i els traiem la pell i les llavors, els tallem a daus.

En una paella amb una mica d'oli els anem fent fins que ens quedin bastant fets, però no molt passats, hi afegim una mica d'alfàbrega, i una mica de sal.

Muntem el pastís.
Posem una capa de pure de patata,una capa de la ceba i albergínia, una capa de la salsa de tomàquet, 
Si tenim una màniga pastissera posem en pure i ho anem posant sobre  en petites porcions, fent algunes formes, sinó tenim posem directament, fent una capa una mica gruixuda.

Abans de servir el empolvorem amb parmesà ratllat i ho posem al forn calent, uns 10 minuts.






Això em fa molt feliç perquè va ser una nit inoblidable ...
L'altre dia la Clàudia, la nostra Clauidinita, va participar en un concurs i li van tocar 2 entrades per a l'estrena del musical Sister act ..
Així que em va convidar a acompanyar-la ... en principi el que havia de ser una nit de teatre musical es va convertir en una nit "màgica" ho vam passar super ...
El que no sabíem és que el premi de les entrades incloïa estar a "la catifa vermella" amb tots els convidats d'aquest dia .... (quina pena no saber-ho perquè no portava la meva càmera nova, les fotos les vaig fer amb el mòbil) .
I ja la sorpresa final va ser quand ens van dir que vindria la Whoppie Golberg ... ella ... en persona ... a part de lo simpatica que va ser, es va fer fotos amb el grup, ens va presentar la seva filla i la seva néta, i va estar allà parlant amb nosaltres, i és que ella és molt molt gran!
L'obra genial, divertida,molt i molt  talent dalt de l'escenari ... totalment recomanable.










També vam veure al Joel Joan, a Corbacho y Cruz, a Cristina Brondo, al protagonista del Rey León a Madrid, al Jordi Hurtado amb la seva dona..encantadors tots dos...











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.