Quan vaig veure aquesta recepta al bloc Cuchillito y tenedor ( Gracias Mary por tus fabulosas recetas ) ja sabia que no em podria resistir..un pa de pessic fet amb mel
!!
Jo no acostumo a menjar mel, perquè la trobo excessivament dolça, és clar, a casa sí que els agrada amb iogurt o mato.
Per donar el meu toc personal a la recepta li he posat unes pomes Golden tallades fines..el resultat..un pa de pessic suau, humit i amb un intens sabor i olor a mel.
En ser rica en sucres com la fructosa, la mel és higroscòpica (absorbeix humitat de l'aire), de manera que el afegir una petita quantitat a pans i pastissos fa que aquests endureixin més lentament.
Jo no acostumo a menjar mel, perquè la trobo excessivament dolça, és clar, a casa sí que els agrada amb iogurt o mato.
Per donar el meu toc personal a la recepta li he posat unes pomes Golden tallades fines..el resultat..un pa de pessic suau, humit i amb un intens sabor i olor a mel.
En ser rica en sucres com la fructosa, la mel és higroscòpica (absorbeix humitat de l'aire), de manera que el afegir una petita quantitat a pans i pastissos fa que aquests endureixin més lentament.
Ingredients
-3 pomes Golden
-200 g. de sucre
- 4 ous
- 8 cullerades de mel,
-150 ml. d'oli d'oliva suau o de gira-sol
-2 culleradetes de canyella en pols
- 200 g. de farina
-1 sobre de llevat en pols
-sucre glast .
Primer batem els ous i el sucre fins que blanquegin, anem afegim l'oli en filet i ho barregem suaument anem afegim la mel i seguim barrejant..Afegim la farina, el llevat i la canyella poc a poc, un cop tinguem la massa ben fina l’aboquem en un motlle i posem a sobre les pomes pelades i talladetes fines (si tenim el paper especial millor)..l’introduïm al for calent a 180 graus uns 35-40 minuts.
Primer batem els ous i el sucre fins que blanquegin, anem afegim l'oli en filet i ho barregem suaument anem afegim la mel i seguim barrejant..Afegim la farina, el llevat i la canyella poc a poc, un cop tinguem la massa ben fina l’aboquem en un motlle i posem a sobre les pomes pelades i talladetes fines (si tenim el paper especial millor)..l’introduïm al for calent a 180 graus uns 35-40 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.