Avui feia un vent a Barcelona d'aquells que et arrosseguen, després sembla que ha calmat.
Es nota que han baixat les temperatures i diuen que baixaran més, i és que no estem acostumats !!!
Bé al que anem ..
L'altre dia tenia uns trossos de bacallà en remull, moltes ganes de posar-me a la cuina però poc temps, però com dic sempre el Bacallà esta bo encara que sigui no més bullit, li vaig fer un sofregit amb 3 ingredients i va quedar deliciós
Ingredients.
-Bacallà dessalat
-1 Ceba de figueres gran
-1 Pebrot verd
-1 Pebrot vermell
-3 Grans d'all
pebre vermell picant
pebre vermell dolç
-sal
oli d'oliva
-farina
Piquem molt petitons la ceba, els grans d'all, i els pebrots, posem en una cassola una mica d'oli i els sofregim, a poc a poc que es vagin fent bé.
En una altra paella posem oli, passem els trossos de bacallà per farina i els fregim una mica, molt poc.
Posem els trossos de bacallà a la cassola on hem sofregit la resta d'ingredients, els empolvorem amb el pebre vermell picant i el dolç, rectifiquem de sal, posem per sobre una mica de l'oli en què hem passat el bacallà.
Fet.
Que gaudiu del cap de setmana !!!
Es nota que han baixat les temperatures i diuen que baixaran més, i és que no estem acostumats !!!
Bé al que anem ..
L'altre dia tenia uns trossos de bacallà en remull, moltes ganes de posar-me a la cuina però poc temps, però com dic sempre el Bacallà esta bo encara que sigui no més bullit, li vaig fer un sofregit amb 3 ingredients i va quedar deliciós
Ingredients.
-Bacallà dessalat
-1 Ceba de figueres gran
-1 Pebrot verd
-1 Pebrot vermell
-3 Grans d'all
pebre vermell picant
pebre vermell dolç
-sal
oli d'oliva
-farina
Piquem molt petitons la ceba, els grans d'all, i els pebrots, posem en una cassola una mica d'oli i els sofregim, a poc a poc que es vagin fent bé.
En una altra paella posem oli, passem els trossos de bacallà per farina i els fregim una mica, molt poc.
Posem els trossos de bacallà a la cassola on hem sofregit la resta d'ingredients, els empolvorem amb el pebre vermell picant i el dolç, rectifiquem de sal, posem per sobre una mica de l'oli en què hem passat el bacallà.
Fet.
Que gaudiu del cap de setmana !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.