Ja ha arribat el fred!
No és que m'agradi el fred, no m'agrada gens! però és el normal en aquestes dates, així que m'abrigaré com un esquimal i aguantaré.
Ahir quan va obrir l'ordinador vaig veure que al blog: Julia y sus recetas hi havien un munt de receptes d'aquestes de cullera que tant m'agraden, així que avui per dinar a casa tenim aquestes Mongetes verdinas amb cloïsses, un plat sa, fàcil i molt deliciós.
Bon cap de setmana abrigueu-vos molt i gaudir del temps lliure!
Ingredients
-300 gr de mongetes verdinas
-500 grams de Rosellones o cloïsses
-1 ceba
-2 grans d'all
-julivert picat
-2 fulles de llorer
-1 got de vi blanc
-1 culleradeta de farina
-sal
-Oli d'oliva
-Pebre vermell dolç
Primer hem de posar en remull les Mongetes, la nit anterior, per exemple.
Un cop ha passat aquest temps les rentem i les posem en una olla cobertes d'aigua freda, amb sal i les fulles de llorer, les deixem bullir fins que estiguin fetes, uns 90 minuts, més o menys, menys si ho fem a l'olla expres.
D'altra banda posem les cloïsses o rosellonas en aigua amb sal, perquè deixin anar la sorra que puguin tenir.
.
Piquem la ceba i les dents d'all, en una paella posem una mica d'oli i ho sofregim, quan estigui a punt afegirem una cullerada de farina, deixarem que la farina es faci i posem el julivert i el pebre roig, de seguida el got de vi i les rosellonas.
Deixem que s'obrin.
Afegim això a les mongetes ja cuites i ho fem bullir uns minuts més, uns 5 minuts.
A punt per menjar calentet i deliciós
No és que m'agradi el fred, no m'agrada gens! però és el normal en aquestes dates, així que m'abrigaré com un esquimal i aguantaré.
Ahir quan va obrir l'ordinador vaig veure que al blog: Julia y sus recetas hi havien un munt de receptes d'aquestes de cullera que tant m'agraden, així que avui per dinar a casa tenim aquestes Mongetes verdinas amb cloïsses, un plat sa, fàcil i molt deliciós.
Bon cap de setmana abrigueu-vos molt i gaudir del temps lliure!
Ingredients
-300 gr de mongetes verdinas
-500 grams de Rosellones o cloïsses
-1 ceba
-2 grans d'all
-julivert picat
-2 fulles de llorer
-1 got de vi blanc
-1 culleradeta de farina
-sal
-Oli d'oliva
-Pebre vermell dolç
Primer hem de posar en remull les Mongetes, la nit anterior, per exemple.
Un cop ha passat aquest temps les rentem i les posem en una olla cobertes d'aigua freda, amb sal i les fulles de llorer, les deixem bullir fins que estiguin fetes, uns 90 minuts, més o menys, menys si ho fem a l'olla expres.
D'altra banda posem les cloïsses o rosellonas en aigua amb sal, perquè deixin anar la sorra que puguin tenir.
.
Piquem la ceba i les dents d'all, en una paella posem una mica d'oli i ho sofregim, quan estigui a punt afegirem una cullerada de farina, deixarem que la farina es faci i posem el julivert i el pebre roig, de seguida el got de vi i les rosellonas.
Deixem que s'obrin.
Afegim això a les mongetes ja cuites i ho fem bullir uns minuts més, uns 5 minuts.
A punt per menjar calentet i deliciós
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.