Aquesta recepta la vaig veure al bloc.La Rosquilla de Tia Laura
Per a mi la combinació pa de pessic o pasta de full amb fruita és perfecta.
Aquest pastís és molt, molt fàcil de fer, i sempre ens quedarà bé, això ho dic, com sempre, per animar-vos a fer dolços casolans !!
Gràcies per mirar el meu blog, us desitjo un feliç Dimecres, Petons !!!
-8 Albercocs madurs
-3 ous
-150 grams sucre
-250 gr farina
-2 culleradetes llevat en pols
-60 ml d'oli d'oliva suau o de girasol
-100 ml de llet
Primer hem de separar els rovells de les clares,
Batem els rovells amb el sucre ,afegim, sense deixar de batre, la llet i l'oli, anirem afegin la farina i el llevat tamisats.
Muntem les clares a punt de neu i les incorporem amb moviments envoltants i amb cura que no es baixin.
Folrem un motlle amb paper de forn, posem la massa i col·loquem els albercocs partits en dos i sense l'os cap per amunt, de manera que quedi la pell cap avall.
Empolvorem amb sucre i posem al forn calent a 170 graus uns 45 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.