Avui no m'he complicat gens amb la recepta, patates botifarra negra i no gaire mes.
No em moltesta per res posar-me a treballar a la cuina, per molta calor que faci, m'ho passo bé, però si repeteixo les receptes m'avorreix, moltes vegades ho faig per comoditat, sobretot els dies de cada dia, i pensant en el que més els agrada i que sigui fàcil d'escalfar al migdia, pasta gratinada, llegums, verdura, plats sencills i plats saludables.
Avui, no se com anat, ha arribat ami aquesta recepta i crec que mai l'havia fet, tot i que si havia sentit parlar d'ella.
Segur que els agradarà.
El primer plat serà verdura.
Ingredients
-1 kilo de patates
-1 botifarra negra
- 2 grans d'all
-oli d'oliva
-sal
-pebre
Netegem les patates i les posem a bullir amb la pell i una mica de sal.
Un cop bullides les patates les pelem, i tallem a trossos.
En una paella posem una mica d'oli i passem els alls picats, quan comencin a agafar color afegirem la botifarra sense pell i tallada a trossos petits.
Afegim les patates i ho aixafem tot junt, afegim una mica de sal i pebre.
Cuideu-vos molt i no passeu molta calor !!!
No em moltesta per res posar-me a treballar a la cuina, per molta calor que faci, m'ho passo bé, però si repeteixo les receptes m'avorreix, moltes vegades ho faig per comoditat, sobretot els dies de cada dia, i pensant en el que més els agrada i que sigui fàcil d'escalfar al migdia, pasta gratinada, llegums, verdura, plats sencills i plats saludables.
Avui, no se com anat, ha arribat ami aquesta recepta i crec que mai l'havia fet, tot i que si havia sentit parlar d'ella.
Segur que els agradarà.
El primer plat serà verdura.
Ingredients
-1 kilo de patates
-1 botifarra negra
- 2 grans d'all
-oli d'oliva
-sal
-pebre
Netegem les patates i les posem a bullir amb la pell i una mica de sal.
Un cop bullides les patates les pelem, i tallem a trossos.
En una paella posem una mica d'oli i passem els alls picats, quan comencin a agafar color afegirem la botifarra sense pell i tallada a trossos petits.
Afegim les patates i ho aixafem tot junt, afegim una mica de sal i pebre.
Cuideu-vos molt i no passeu molta calor !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.