Aquest pastís van ser les postres del Diumenge.
Depues d'un cap de setmana ple d'activitats, un cap de setmana que va començar Dijous a la nit amb teatre, va seguir de Divendres amb una Festa major, el Dissabte amb un sopar d'aniversari al restaurant La Venta, i el Diumenge amb els jocs de barri de l'escola i una festa a la tarda, em canso fins i tot d'escriure-ho.
Quan passen tantes coses el millor és sempre tenir el dinar preparat i les postres fetes, no m'agrada improvisar.
Així que el Diumenge vam dinar a casa tots plegats Paella i de postres pastís de formatge, que és fàcil de fer i agrada a tothom.
Feliç setmana, aquesta per a mi molt més tranquil·la !!!
Ingredients
Per a la base
-1/2 Paquet de galetes Maria Daurada
-75 Grams de mantega
-2 Cullerades de sucre
-1 cullerada de canyella en pols
-3 iogurts Grecs
-4 ous
-300 Grams de formatge tipus Philadelfia
-80 grams de sucre
-ratlladura de pell de llimona
- Nabius
Triturem les galetes, ben triturades que ens quedin
pràcticament amb la textura del pa ratllat.
Li afegim la mantega fosa,la canyella i el sucre. Ho
barregem tot molt bé i amb aquesta barreja folrem la base d'un motlle.
El introduïm al forn calent, a 180 graus, uns 5-7 minuts, no
més perquè se'ns pot cremar.
El traiem del forn i ho reservem.
Preparem el farcit.
En un bol batem els ous amb els iogurts, el formatge, el
sucre i la ratlladura de limona.Ho podem passar per el minipimer perquè quedi
tot molt ben barrejat.
Ho posem al bol i passem lels nabius per farina i els afegim
afeigin a la massa.
Fiquem uns 45 minuts al forn calent a 180 graus
Aquest pastís esta
molt millor si el deixem unes hores i ens el mengem fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.