Una recepta que he publicat ja unes quantes vegades, però sempre està bé recordar-la, és temps de coca, petards i fogueres !!!
Aquesta coca l'he fet com a postres aquest Diumenge, Ja he preparat les de la revetlla i les he congelat en el punt que us explicat a la recepta anterior.
En aquesta he posat ametlla en lloc de pinyons.
Feliç Diumenge, fa moltíssim calor a Barcelona
Per a la massa mare.
-100 Grams de farina
-100 cc de llet
-30 grams de levat fresc.
Per fer la Coca.
-200 Grams de farina
-60 Grams de sucre
-25 ml de llet
-1 ou
-40 Grams de mantega
-Ratlladura de pell de llimona
-1 Mica de sal
-Aigua de tarongina
Per a la crema
-300 ml de llet
-2 rovells d'ou
-40 grams de sucre
-2 cullerades de maizena
-Pell de llimona
- fruita confitada
-ametlles llaminades
Primer repararem la massa mare, barrejant els tres ingredients, la farina, el llevat i la llet,la tapem i la deixarem reposar tota la nit o unes 12 hores, a temperatura ambient, no ficar-la a la nevera!!.
Preparem la crema.
Posem a bullir la llet amb la meitat del sucre, i la pell de llimona, quan comença a bullir la deixem uns minuts perquè absorbeixi bé l'aroma.
Batem en un bol el sucre, la Maizena i els rovells d'ou.
Retirem el cassó del foc i hi afegim la barreja anterior sense deixar de batre, acostem una altra vegada al foc sense deixar de remenar.
Quan comença ha bullir de nou i espessa ja la tenim llesta.
La deixem refredar.
Per fer la coca.
Barregem tots els ingredients i la massa mare.
Ho pastem amb una maquina, per senzilla que sigui, com la meva, almenys 12/15 minuts, si ho fem manual el procés és més pesat, necessitarem als menys 18/20 minuts.
Posem un paper de forn i a sobre la massa amb la forma de la coca, amb el gruix que vulguem, ben estirada.i posem a sobre la crema,afegim la fruita confitada i les ametlles laminades i la deixem reposar una hora, més o menys, creix bastant.
Pintem amb ou batut
La posem al forn calent, 180 Graus,20 minuts..
Aquesta coca l'he fet com a postres aquest Diumenge, Ja he preparat les de la revetlla i les he congelat en el punt que us explicat a la recepta anterior.
En aquesta he posat ametlla en lloc de pinyons.
Feliç Diumenge, fa moltíssim calor a Barcelona
Per a la massa mare.
-100 Grams de farina
-100 cc de llet
-30 grams de levat fresc.
Per fer la Coca.
-200 Grams de farina
-60 Grams de sucre
-25 ml de llet
-1 ou
-40 Grams de mantega
-Ratlladura de pell de llimona
-1 Mica de sal
-Aigua de tarongina
Per a la crema
-300 ml de llet
-2 rovells d'ou
-40 grams de sucre
-2 cullerades de maizena
-Pell de llimona
- fruita confitada
-ametlles llaminades
Primer repararem la massa mare, barrejant els tres ingredients, la farina, el llevat i la llet,la tapem i la deixarem reposar tota la nit o unes 12 hores, a temperatura ambient, no ficar-la a la nevera!!.
Preparem la crema.
Posem a bullir la llet amb la meitat del sucre, i la pell de llimona, quan comença a bullir la deixem uns minuts perquè absorbeixi bé l'aroma.
Batem en un bol el sucre, la Maizena i els rovells d'ou.
Retirem el cassó del foc i hi afegim la barreja anterior sense deixar de batre, acostem una altra vegada al foc sense deixar de remenar.
Quan comença ha bullir de nou i espessa ja la tenim llesta.
La deixem refredar.
Per fer la coca.
Barregem tots els ingredients i la massa mare.
Ho pastem amb una maquina, per senzilla que sigui, com la meva, almenys 12/15 minuts, si ho fem manual el procés és més pesat, necessitarem als menys 18/20 minuts.
Posem un paper de forn i a sobre la massa amb la forma de la coca, amb el gruix que vulguem, ben estirada.i posem a sobre la crema,afegim la fruita confitada i les ametlles laminades i la deixem reposar una hora, més o menys, creix bastant.
Pintem amb ou batut
La posem al forn calent, 180 Graus,20 minuts..
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.