Per fer aquesta recepta m'he inspirat en una que vaig veure al blog Tomillo Laurel y otras cosas de comer
És temporada de bacallà fresc, un peix que m'encanta, així que aqui tenim aquestes mandonguilles.
Ha quedat super bé, la salsa fantàstica, i és molt fàcil de fer.
Feliç setmana !!!!
Ingredients
Per a les mandonguilles
-Bacallà fresc
-pa ratllat.
-grans d'all
-julivert picat.
- rovell d'ou.
-sal.
-Farina.
Per a la salsa
-ceba.
-grans d'all.
-vi blanc.
-brou de peix.
-pèsols
-Julivert
-Sal.
-Oli d'oliva.
No poso les quantitats, només els ingredients.
Primer de tot hem de tenir el peix net de pell i espines, el piquem, i li afegim l'all i el julivert picadets, pa ratllat i el rovell de l'ou , ho barregem tot bé que ens quedi com una massa lligada, fem les mandonguilles, les passem per farina i les fregim en oli calent, les traiem de l'oli i les deixem a sobre d'un paper absorbent
Reservem
Piquem els alls i la ceba, en una paella amb una mica d'oli els sofregim, quan estiguin a punt afegirem una mica de vi blanc i deixem que redueixi.
Posem el brou i els pèsols, quan estiguin ja a punt afegirem les mandonguilles i el julivert picat, remenem una mica que bulli tot junt un parell de minuts i tanquem el foc.
A gaudir.
És temporada de bacallà fresc, un peix que m'encanta, així que aqui tenim aquestes mandonguilles.
Ha quedat super bé, la salsa fantàstica, i és molt fàcil de fer.
Feliç setmana !!!!
Ingredients
Per a les mandonguilles
-Bacallà fresc
-pa ratllat.
-grans d'all
-julivert picat.
- rovell d'ou.
-sal.
-Farina.
Per a la salsa
-ceba.
-grans d'all.
-vi blanc.
-brou de peix.
-pèsols
-Julivert
-Sal.
-Oli d'oliva.
No poso les quantitats, només els ingredients.
Primer de tot hem de tenir el peix net de pell i espines, el piquem, i li afegim l'all i el julivert picadets, pa ratllat i el rovell de l'ou , ho barregem tot bé que ens quedi com una massa lligada, fem les mandonguilles, les passem per farina i les fregim en oli calent, les traiem de l'oli i les deixem a sobre d'un paper absorbent
Reservem
Piquem els alls i la ceba, en una paella amb una mica d'oli els sofregim, quan estiguin a punt afegirem una mica de vi blanc i deixem que redueixi.
Posem el brou i els pèsols, quan estiguin ja a punt afegirem les mandonguilles i el julivert picat, remenem una mica que bulli tot junt un parell de minuts i tanquem el foc.
A gaudir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.