Aquestes postres no fallen mai, sempre tenen èxit a casa.
Unes pomes Golden amb Panela, o sucre blanc, amb canyella o amb una mica de brandi delicioses.
Ingredients
-Pomes Golden
-1 cullerada de panela per poma
-Canyella en pols
Rentem bé les pomes.
Traiem un tros de la part de dalt, com un barret.
El reservem.
Amb un descoratjador li traiem les llavors, i en aquest buit posem la cullerada de panela i una mica de canyella, tornem a col·locar-li el barret.
Introduïm al forn calent a 20 graus uns 45 minuts, fins que veiem que les pomes estan fetes.
No cal posar cap líquid, la mateixa illa deixa suc que es barreja amb el sucre i la canyella.
De veritat que estan molt bones heu de tastar-les!!!
Unes pomes Golden amb Panela, o sucre blanc, amb canyella o amb una mica de brandi delicioses.
Ingredients
-Pomes Golden
-1 cullerada de panela per poma
-Canyella en pols
Rentem bé les pomes.
Traiem un tros de la part de dalt, com un barret.
El reservem.
Amb un descoratjador li traiem les llavors, i en aquest buit posem la cullerada de panela i una mica de canyella, tornem a col·locar-li el barret.
Introduïm al forn calent a 20 graus uns 45 minuts, fins que veiem que les pomes estan fetes.
No cal posar cap líquid, la mateixa illa deixa suc que es barreja amb el sucre i la canyella.
De veritat que estan molt bones heu de tastar-les!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.