El brou o tenia congelat, de tant en tant faig brou de peix i congelo per tenir-lo per a un arròs, per exemple,però també es pot fer amb mongetes ja cuites, o de pot, i amb brou de bric, és molt fàcil.
Aquesta recepta és molt fàcil, un sofregit sencill, coure eles mongetes i no gaire cosa mes.
Com sempre jo he cuit els mongetes a casa, i el brou també és casolà, però es pot fer, per facilitar la recepta, amb llegum cuita i brou de brick,esta clar que el resultat no serà el mateix ..
Posem les mongetes a un dia abans en remull en aigua freda.
Passat aquest temps les escorrem, les posem en una olla amb dues fulles de llorer i sal les cobrim amb aigua freda i les posem a bullir.
Posem les cloïsses en un bol amb aigua i sal i les deixem almenys una hora, així evitarem que tinguin terra.
A part fem un sofregit.
Fregim l'all ben picat, la ceba i els tomàquets, per aquest ordre, sempre esperant que els alls "ballin" i que la ceba canviï de color, i sempre per últim afegirem el tomàquet, jo en aquesta recepta no l'he sofregit molt, el just.
Afegim el brou de peix al sofregit, i quan les mongetes ja estiguin cuites les traiem amb una escumadora i les anem afegint al brou de peix, quan comença a bullir, just abans de servir hi afegirem les cloïsses, només han de bullir un parell de minuts , el just perquè s'obrin.
Servim ben calent.
Ingredients.
-300 grams de cloïsses
-500 grams de mongetes planxades
-2 tomàquets
-1 Ceba petita
-1 Gra d'all
-500 ml de brou de peix
-Oli d'oliva
-Sal
-pebre
Aquesta recepta és molt fàcil, un sofregit sencill, coure eles mongetes i no gaire cosa mes.
Com sempre jo he cuit els mongetes a casa, i el brou també és casolà, però es pot fer, per facilitar la recepta, amb llegum cuita i brou de brick,esta clar que el resultat no serà el mateix ..
Posem les mongetes a un dia abans en remull en aigua freda.
Passat aquest temps les escorrem, les posem en una olla amb dues fulles de llorer i sal les cobrim amb aigua freda i les posem a bullir.
Posem les cloïsses en un bol amb aigua i sal i les deixem almenys una hora, així evitarem que tinguin terra.
A part fem un sofregit.
Fregim l'all ben picat, la ceba i els tomàquets, per aquest ordre, sempre esperant que els alls "ballin" i que la ceba canviï de color, i sempre per últim afegirem el tomàquet, jo en aquesta recepta no l'he sofregit molt, el just.
Afegim el brou de peix al sofregit, i quan les mongetes ja estiguin cuites les traiem amb una escumadora i les anem afegint al brou de peix, quan comença a bullir, just abans de servir hi afegirem les cloïsses, només han de bullir un parell de minuts , el just perquè s'obrin.
Servim ben calent.
Ingredients.
-300 grams de cloïsses
-500 grams de mongetes planxades
-2 tomàquets
-1 Ceba petita
-1 Gra d'all
-500 ml de brou de peix
-Oli d'oliva
-Sal
-pebre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.