A casa estem entusiasmats
des que hem descobert
les farines del
Lidl per fer pa.
Ens agraden molt els pans tipus alemany, que tan difícils són de trobar al meu barri, és una missió impossible
Encara que no disposem d'una pastadora potent, estic farta de demanar-la als Reis ... fa poc vaig comprar una de mà que funciona molt bé per fer masses de petites quantitats.
Aquesta ens ha agradat molt, simplement barrejant la farina amb l'aigua, li posem les llavors que més ens agraden per sobre, deixem reposar uns 2 o 3 hores i al forn a 200 graus uns 45 minuts.
Ens agraden molt els pans tipus alemany, que tan difícils són de trobar al meu barri, és una missió impossible
Encara que no disposem d'una pastadora potent, estic farta de demanar-la als Reis ... fa poc vaig comprar una de mà que funciona molt bé per fer masses de petites quantitats.
Aquesta ens ha agradat molt, simplement barrejant la farina amb l'aigua, li posem les llavors que més ens agraden per sobre, deixem reposar uns 2 o 3 hores i al forn a 200 graus uns 45 minuts.
Aquesta vegada vam fer un pa
rústic integral.
Fantàstic!
Fantàstic!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.