Jo no sé si a vosaltres us passa però moltes vegades fent una mateixa recepta unes vegades queda millor que altres.
Aquest és el cas, jo no sé si van ser les pomes o va ser perquè vaig tenir un ajudant de luxe, l'Aniol,diuen que la música amanseix les feres, i crec que el col · laborar en alguna cosa creativa també, o almenys les entreté ... el cas és que aquesta coca de poma va quedar bonissima.
Aquest és el cas, jo no sé si van ser les pomes o va ser perquè vaig tenir un ajudant de luxe, l'Aniol,diuen que la música amanseix les feres, i crec que el col · laborar en alguna cosa creativa també, o almenys les entreté ... el cas és que aquesta coca de poma va quedar bonissima.
Els
ingredients, els de sempre, els de la típica coca de iogurt ... i això si ... molt carinyo!! .. les pomes tipus golden.
Ingredients
-1 Iogurt natural o grec
-2 Mesures del iogurt de sucre
-3 Mesures del yoogurt de farina
-1 Mesura del iogurt d'oli d'oliva suau
-1 Sobre de llevat en pols
-4 ous
-1 llimona
-4 Pomes en aquesta recepta tipus Golden
-1 Iogurt natural o grec
-2 Mesures del iogurt de sucre
-3 Mesures del yoogurt de farina
-1 Mesura del iogurt d'oli d'oliva suau
-1 Sobre de llevat en pols
-4 ous
-1 llimona
-4 Pomes en aquesta recepta tipus Golden
Posem
el forn a escalfar a uns 200 graus.
Pelem la pomes i les tallem en 4 o 6 trossos.
Reservem.
Posem en un bol els rovells dels ous i les batem amb el sucre, anem afegint poc a poc la farina, el llevat,, l'oli i el iogurt i la ratlladura de pell de la llimonaFinalment incorporem amb cura les clares d'ou batudes a punt de neu.
Ho posem en un motlle, ideal si porta el paper especial i colococamos sobre els torzos de poma, que per descomptat s'enfonsaran, perfecte.
Empolvorem amb sucre i ho posem al forn baixant la temperatura a 160 graus, més o menys uns 40 minuts.
Important no obrir el forn durant la cocció i important també quan apaguem el forn deixar la porta una mica oberta amb el pa de pessic dins, perquè si fem un canvi brusc de temperatura baixarà i no ens quedarà bé.
Pelem la pomes i les tallem en 4 o 6 trossos.
Reservem.
Posem en un bol els rovells dels ous i les batem amb el sucre, anem afegint poc a poc la farina, el llevat,, l'oli i el iogurt i la ratlladura de pell de la llimonaFinalment incorporem amb cura les clares d'ou batudes a punt de neu.
Ho posem en un motlle, ideal si porta el paper especial i colococamos sobre els torzos de poma, que per descomptat s'enfonsaran, perfecte.
Empolvorem amb sucre i ho posem al forn baixant la temperatura a 160 graus, més o menys uns 40 minuts.
Important no obrir el forn durant la cocció i important també quan apaguem el forn deixar la porta una mica oberta amb el pa de pessic dins, perquè si fem un canvi brusc de temperatura baixarà i no ens quedarà bé.
La fruta tiene que darle una jugosidad increible, seguro que está de rechupete esta coca, vaya delicia!!!
ResponEliminaLucia esta combinacion debe de ser muy buena y si esta mejor el dia siguiente no veas¡¡
ResponEliminapeto
Tiene una pinta estupenda¡¡¡ Y por cierto, animate a hacer los donuts, son laboriosos, pero no complicados¡¡ Y por cierto, no me deja hacerme seguidora...me da problemas...lo he intentado varios dias...probaré en otra ocasión¡¡¡ Saludos¡¡¡
ResponEliminaBuenos dias Laura.
EliminaEstoy con el tema de los Donuts.
El Sábado hice unos y no me quedaron como yo quería, eso si estaban muy buenos.
Gracias por mirar mi blog.Y por el comentario.
Un abrazo.
Lucia
Lucia me encanta. Ahora no me deja seguir tu blog lo intento mañana.
ResponEliminaBesos. "La Cocina de Trini Altea"
Muchas gracias Trini por seguir mi blog, son recetas muy sencillas que hago para casa y para compañeras y amigas.
EliminaUn beso desde Barcelona.
Cuantos huevos????la probare. Gracias
ResponEliminaBuenos dias Laia...son 4 los huevos que hay que poner...!!! ah!!! me olvidé...
EliminaGracias por seguir mi blog.
Un abrazo.