L'altre
dia vaig fer una escapada al supermercat Lidl.
Veig en molts blocs parlen de productes que poden comprar-se en aquesta cadena de supermercats.
Bé "l'excursió" va valer la pena, la veritat és que no em queda a prop de casa, ni prop de la feina, però faré més excursions fins allà, sens dubte.
Veig en molts blocs parlen de productes que poden comprar-se en aquesta cadena de supermercats.
Bé "l'excursió" va valer la pena, la veritat és que no em queda a prop de casa, ni prop de la feina, però faré més excursions fins allà, sens dubte.
Vaig
comprar un
kit d'aromes i havia un
que em cridava
l'atenció ... ametlles amargues,
així que em vaig dir ... anem a provar-ho.
El resultat aquesta coca de poma amb farina d'ametlla.
Al únic que no li va agradar va ser en Martí .. que deia trobava un gust "estrany".
El resultat aquesta coca de poma amb farina d'ametlla.
Al únic que no li va agradar va ser en Martí .. que deia trobava un gust "estrany".
Ingredientes.
-1 iogurt natural o grec
-200 grams de farina
-50 grams de farina d'ametlla
-100 grams de sucre
-1 sobre de llevat en pols
-50 ml d'oli d'oliva suau
-4 ous
-Aroma d'ametlles amargues
-5 pomes Golden
Barregem
les farines amb el llevat, li anem afegint l'oli, el iogurt, el sucre, els rovells d'ou, l'aroma i barregem tot molt bé, per últim incorporem les clares muntades a punt de neu, aquestes ultimes són moviments suaus i en la mateixa direcció perquè no se'ns baixi la massa.
Pelem les pomes i els traiem les llavors, les tallem a làmines fines i les posem per envima de la massa, finalment empolvorem amb sucre.
Introduïm al forn calent a 170 graus uns 40-45 minuts.
Pelem les pomes i els traiem les llavors, les tallem a làmines fines i les posem per envima de la massa, finalment empolvorem amb sucre.
Introduïm al forn calent a 170 graus uns 40-45 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.