Aquesta recepta és una versió de una recepta
del bloc Kanela i
llimón.
Quan vaig veure la recepta em va agradar molt per que ja he fet algunes postres amb la combinació de quallada, formatge cremós i nata i queden sempre molt suaus i amb un sabor molt agradable.
Quan vaig veure la recepta em va agradar molt per que ja he fet algunes postres amb la combinació de quallada, formatge cremós i nata i queden sempre molt suaus i amb un sabor molt agradable.
Vaig decidir afegir un plàtan a la capa blanca.
No cal dir que aquest a casa no va durar ni 24 hores, l'acompanyem amb uns maduixots.
No cal dir que aquest a casa no va durar ni 24 hores, l'acompanyem amb uns maduixots.
En l'elaboració l'única dificultat
és que ho hem de
fer en 2 capes.,
Així que l'hem de
preparar en 2 temps.
La veritat és que jo m'he embolicat una mica, i he anat fent les capes alhora, en dues cassoles, evidentment.
Ingredients:
La veritat és que jo m'he embolicat una mica, i he anat fent les capes alhora, en dues cassoles, evidentment.
Ingredients:
Per a la capa blanca.
-100 Grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-250 Ml de nata liquida 35%
-100 Grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-250 Ml de nata liquida 35%
-1 Plàtan de
Canàries
-250 Ml de llet
sencera
-60 Grams de sucre
-1 Sobre de quallada
-sal
-60 Grams de sucre
-1 Sobre de quallada
-sal
Per a la capa de maduixots
-200 Grams de maduixots
-250 Ml de nata liquida 35%
250 ml de llet sencera
-60 Grams de sucre
-2 Sobres de quallada
-sal
Fem primer una capa,
per exemple la blanca.
Batem el plàtan amb la llet
i ho posem a
escalfar en una cassola juntament
amb el formatge i
la nata, el sucre una mica de sal
i el sobre de quallada, ho batem tot bé.
Deixem que comenci a bullir i ho retirem del foc.
Ho posem en un motlle.
Fem ara la capa de maduixots.
Batem
Deixem que comenci a bullir i ho retirem del foc.
Ho posem en un motlle.
Fem ara la capa de maduixots.
Fem el mateix amb la
capa de maduixots, recordadr
que aqui posem 2
sobres de cujada perquè les
maduixes tenen molt líquid i la barreja costa
més de quallar.
Posem aquesta barreja sobre de l'anterior, amb compte perquè no quedin barrejades.
La idea és que no es barregin les capes però això ho veig una mica difícil perquè quan esta temperada la barreja és molt liquida.
Deixem reposar i quan la tenim a temperatura ambient el fiquem ala
nevera.
Aquest és d'aquells pastissos que aquesta molt
millor d'un dia per l'altre.
Posem aquesta barreja sobre de l'anterior, amb compte perquè no quedin barrejades.
La idea és que no es barregin les capes però això ho veig una mica difícil perquè quan esta temperada la barreja és molt liquida.
Deixem reposar i quan la tenim a temperatura ambient el fiquem a
Aquest
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.