Aquesta recepta em
recorda molt als típics
Plum cakes.
En aquest cas jo li he posat nous, Panses i avellanes, però li podem posar fruites confitades, ametlles, prunes el que més ens agradi.
El plàtan li dóna una textura molt suau i un gust molt especial.
En aquest cas jo li he posat nous, Panses i avellanes, però li podem posar fruites confitades, ametlles, prunes el que més ens agradi.
El plàtan li dóna una textura molt suau i un gust molt especial.
Ingredients.
-50 Grams aprox. de nous pelades i picades
-unes quantes avellanes
-unes quantes panses sense llavors
-1 Plàtan, de canàries, madur
-70 Grams de mantega
-130 Grams de sucre
-2 ous
-1 iogurt
-30 Ml de nata liquida 35%
-160 Grams de farina de rebosteria
-2 Cullerades de llevat en pols
-sal
-50 Grams aprox. de nous pelades i picades
-unes quantes avellanes
-unes quantes panses sense llavors
-1 Plàtan, de canàries, madur
-70 Grams de mantega
-130 Grams de sucre
-2 ous
-1 iogurt
-30 Ml de nata liquida 35%
-160 Grams de farina de rebosteria
-2 Cullerades de llevat en pols
-sal
En un bol barregem la
mantega fosa amb
el sucre, ho batem bé i sense deixar
de batre anem incorporant
els ous, el iogurt la nata, el plàtan triturat,
la farina, sense deixar
de batre, una mica de sal i el llevat.
Que ens quedi tot ben integrat.
Posem llavors les nous, les panses i les avellanes, o el que hàgim decidit posar.
Col · loquem la massa en un motlle i ho introduïm al forn calent a 180 graus uns 50 minuts.
Que ens quedi tot ben integrat.
Posem llavors les nous, les panses i les avellanes, o el que hàgim decidit posar.
Col · loquem la massa en un motlle i ho introduïm al forn calent a 180 graus uns 50 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.