La textura és bona, el sabor és bo, però no és de les que més m'han agradat.
A casa se l'han menjat, com no, i els ha agradat molt, però ami no m'acaba de convèncer.
Ingredients
-1 Paquet de pasta Brick
-300 ml de llet
-60 ml de nata
-150 grams de sucre
-70 grams de mantega
-4 cullerades de chocolata pur
-3 ous
-Sucre glast
Pintem les fulles de pasta brick amb la mantega drerretida.
Les dobleguem sobre si mateixes i les anem enrrolando en espiral.
Omplim tot el motlle amb aquests espirals fins que aquest ple.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 30 minuts, anem vigilant perquè aquest tipus de massa d'crema molt ràpid, i el que volem és que ens quedi cuita i cruixent però no cremada.
Preparem una crema escalfant la llet, la nata el sucre amb la xocolata, sense que arribin a bullir, anem removienbdo ia continuació posem els ous batuts, barregem molt bé.
Apartem del forn la pasta brick i li posem per sobre l'anterior barreja, la tornem a posar al forn uns 30 minuts més.
Per decorar, en fred, podem escampar-sucre glas, o com és un pastís per a un dia especial amb alguna boleta de color plata de les del Dr Oetker, o alguna fruita vermella fresca.
Aquesta recepta l'he copiat del bloc Bocados de cielo
yo siempre digo que gustos son colores y cada uno tiene su paladar, no pinta mal la combinación.
ResponEliminaBss
doncs té pinta d'estar molt bona.. vaja que no m'importaria tenir-ne un bocinet per ara amb el cafetó....
ResponEliminaQué vistoso y original Lucía, tiene que estar buenísimo guapa!!!
ResponElimina