Avui volia fer un pa de pessic una mica diferent.
Patricia em va portar un paquet de coco ratllat d'una pastisseria de Badalona, ella sempre fa els pastissos amb aquest coco que és molt fresc i té una textura estupenda.
Així que aquesta vegada el pa de pessic és de coco!
Patricia em va portar un paquet de coco ratllat d'una pastisseria de Badalona, ella sempre fa els pastissos amb aquest coco que és molt fresc i té una textura estupenda.
Així que aquesta vegada el pa de pessic és de coco!
Ingredients.
-4 Ous
-100 Grams de farina
-150 Grams de sucre
-100 Grams de mantega
-50 Grams de coco ratllat
-1 Sobre de llevat
-1 Pessic de sal
-4 Ous
-100 Grams de farina
-150 Grams de sucre
-100 Grams de mantega
-50 Grams de coco ratllat
-1 Sobre de llevat
-1 Pessic de sal
Batem els ous amb la
mantega, a temperatura ambient i una mica
de sal.
Sense deixar de batre afegim poc a poc la farina tamisada, el llevat, el coco i finalment la mantega.
Posem aquesta barreja en un motlle de pastissos, com sempre ideal si el fem amb un paper de forn, i si no hem de pintar el motlle amb mantega.
Introduïm al forn calent a 170 graus 40 minuts.
Com es veu a la foto l'he pintat una mica amb xocolata de cobertura i ho he empolvorat amb coco ratllat.
Sense deixar de batre afegim poc a poc la farina tamisada, el llevat, el coco i finalment la mantega.
Posem aquesta barreja en un motlle de pastissos, com sempre ideal si el fem amb un paper de forn, i si no hem de pintar el motlle amb mantega.
Introduïm al forn calent a 170 graus 40 minuts.
Com es veu a la foto l'he pintat una mica amb xocolata de cobertura i ho he empolvorat amb coco ratllat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.