Aquest pastís de poma és per als que ens agraden molt, molt
els pastissos amb poma .. per que porta 1 quilo,
això fa que sigui un pa de pessic molt suau amb una quantitat ben bona de pomes fetes al
forn i amb aroma de canyella,. . m'encanta!
La dificultat és o, fàcil, fàcil. Les pomes
que he posat són golden,
però crec que també quedaria bé amb
un altre tipus de poma i fins i tot amb peres.
Del blog visca
la cuina
Ingredients.
-1 kg de Pomes
-3 ous
-100 grams de sucre
-125 grams de farina
-1 sobre de llevat en pols
-5 cullerades d’oli suau
-Canyella en pols
Si li volem donar
un toc de llimona li podem posar una mica de pell de llimona ratllada, com en aquest cas.
Batem els ous amb el
sucre, anem afegint la farina tamisada,
el llevat i la
canyella, ia continuació l'oli.
Pelem i tallem a trossets les pomes.
Posem la massa en un motlle i sobre les pomes.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 40 minuts.
La veritat és que vam menjar a casa un tros quan estava temperada i estava bonissima, però al endemà encara estava millor.
Quina pena que aquesta tarda quan arribi a casa ja no quedarà per berenar ... hauré de fer una altra!
Pelem i tallem a trossets les pomes.
Posem la massa en un motlle i sobre les pomes.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 40 minuts.
La veritat és que vam menjar a casa un tros quan estava temperada i estava bonissima, però al endemà encara estava millor.
Quina pena que aquesta tarda quan arribi a casa ja no quedarà per berenar ... hauré de fer una altra!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.