Sempre és un bon dia per celebrar l'amor. Que estimem, que ens estimen,
o que estem enamorats
...
Encara que nosaltres per tradició no celebrem aquest dia, els obsequis són per Sant Jordi amb els llibres i les Roses, mai està de més tenir detalls amb la gent a la que vols, aprecies i que formen part del teu dia a dia.
Així que .. com demostrar-ho?.. amb unes galetes i un pastís.
Encara que nosaltres per tradició no celebrem aquest dia, els obsequis són per Sant Jordi amb els llibres i les Roses, mai està de més tenir detalls amb la gent a la que vols, aprecies i que formen part del teu dia a dia.
Així que .. com demostrar-ho?.. amb unes galetes i un pastís.
Tenia pensat fer una altra decoració, però amb tota la feina
que tinc últimament no vaig tenir temps de
deixar refredar la gelatina, així que al
final vaig posar una cobertura
total de melmelada de maduixa
amb gelatina, la idea era donar-li forma de cor, però
bé com havia fet les galetes les vaig posar com a detall de la celebració del dia.
Felicitats a tots els que celebreu aquest dia!!!!!
Felicitats a tots els que celebreu aquest dia!!!!!
Aquest pastís en realitat és el típic de formatge, amb la diferència que la base és de galetes de
canyella, ia més no porta iogurt, el que ho fa més consistent.
És molt fàcil de fer i queda espectacular de bo.
Amb aquestes quantitats surt un pastís com per a 8-10 persones
És molt fàcil de fer i queda espectacular de bo.
Amb aquestes quantitats surt un pastís com per a 8-10 persones
Ingredients.
-250 Grams de galetes de canyella
-100 Grams de mantega
-600 Grams de formatge. tipus Philadelphia
-150 Grams de sucre
-4 ous
-ratlladura de pell de llimona
-2 Cullerades de maizena
-250 Grams de galetes de canyella
-100 Grams de mantega
-600 Grams de formatge. tipus Philadelphia
-150 Grams de sucre
-4 ous
-ratlladura de pell de llimona
-2 Cullerades de maizena
Triturem les galetes i les barregem amb la
mantega toba.Con aquesta barreja omplim el fons d'un motlle, ideal si li posem paper de
forn.
Aixafem bé que quedi ben distribuït i ho deixem a la nevera.
Mentre fem una barreja amb el formatge, els ous batuts, la maizena, el sucre i la ratlladura de pell de llimona, també pot ser de taronja, li podem també posar uns gerds, o panses.
Posem aquesta barreja sobre de la base que havíem fet de galetes triturades i ho posem al forn calent a 160 graus uns 75 minuts.
Aixafem bé que quedi ben distribuït i ho deixem a la nevera.
Mentre fem una barreja amb el formatge, els ous batuts, la maizena, el sucre i la ratlladura de pell de llimona, també pot ser de taronja, li podem també posar uns gerds, o panses.
Posem aquesta barreja sobre de la base que havíem fet de galetes triturades i ho posem al forn calent a 160 graus uns 75 minuts.
Per
fer la cobertura
posem a escalfar melmelada
de maduixes, o de qualsevol altra
fruita que ens agradi,
aquest tipus de pastissos combinen
molt bé amb la de
fruites del bosc, o nabius .. això al vostre gust, amb dos
cullerades d'aigua.
Hidratem unes fulles de gelatina, quan estan toves les posem dins de la melmelada calenta un cop retirada del foc,ho batem bé i deixem que es refredi. Abans que agafi molta consistència, o sigui que no estigui freda del tot el posem a sobre del pastís, distribuint bé.
Hidratem unes fulles de gelatina, quan estan toves les posem dins de la melmelada calenta un cop retirada del foc,ho batem bé i deixem que es refredi. Abans que agafi molta consistència, o sigui que no estigui freda del tot el posem a sobre del pastís, distribuint bé.
Les galetes estan fetes amb la
recepta de galetes de Nadal i de Halloween que estan en aquest bloc.
A unes els he posat colorant de color vermell, ia altres una coberta de glasegat.
Això del cor blau és un gest de complicitat per que aquest any els de l'escola,per primer cop, anem a la Rua del barri vestits de Barrufets!
A unes els he posat colorant de color vermell, ia altres una coberta de glasegat.
Això del cor blau és un gest de complicitat per que aquest any els de l'escola,per primer cop, anem a la Rua del barri vestits de Barrufets!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.