Que
bé queda el Bacallà en qualsevol recepta, amb salses, amb patates, en bunyols,
arrebossat ..fins i tot bullit!
Aquesta recepta és molt senzilla i el resultat espectacular, estaven bons, bons .. i els vaig fer en 5 minuts.
Del bloc Cuchillito y tenedor
El bacallà ha d'estar dessalat i podem utilitzar molles de bacallà.
Aquesta recepta és molt senzilla i el resultat espectacular, estaven bons, bons .. i els vaig fer en 5 minuts.
Del bloc Cuchillito y tenedor
El bacallà ha d'estar dessalat i podem utilitzar molles de bacallà.
Ingredients
-250 grams de bacallà dessalat
-4 llesques de pa (una mica sec)
-Llet
-2 dents d’all
-Julivert
-Farina
-safrà
-2 ous
-Sal
-pebre
-Oli d’oliva
Mullem el pa amb la llet, que ens quedi ben xop.
Posem en un bol el pa amb llet, el bacallà, els ous batuts, una mica de sal, pebre, els alls, el julivert i una mica de safrà.
El triturem bé amb el batedor elèctric fins que ens quedi una massa ben triturada.
Fem boles amb aquesta massa,les arrebosem amb farina i les fregim amb oli calent.
Posem en un bol el pa amb llet, el bacallà, els ous batuts, una mica de sal, pebre, els alls, el julivert i una mica de safrà.
El triturem bé amb el batedor elèctric fins que ens quedi una massa ben triturada.
Fem boles amb aquesta massa,les arrebosem amb farina i les fregim amb oli calent.
Jo no tenia safrà a casa així que li vaig posar una mica de
pebre vermell picant, molt poc.
Aquesta és una d'aquelles receptes que són molt senzilles però
que donen molt bon resultat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.