Els productes de Tardor donen
molt de si, carbasses, moniatos, castanyes ....
magranes ...
Aquesta recepta és molt senzilla, aprofitant els moniatos que van quedar cuits del dia 31.
La veritat és que la vaig fer una mica com de prova, veurem que surt! i el resultat a estat un pastís amb un gust a moniato rostit suau molt cremosa d'una textura molt fina.
Podem canviar la llet evaporada per nata.
Aquesta recepta és molt senzilla, aprofitant els moniatos que van quedar cuits del dia 31.
La veritat és que la vaig fer una mica com de prova, veurem que surt! i el resultat a estat un pastís amb un gust a moniato rostit suau molt cremosa d'una textura molt fina.
Podem canviar la llet evaporada per nata.
Ingredients.
-Pasta Brisa
-300
grams de boniato cuit (bullit o al forn)
-150
grams de sucre moreno
-Canyella
en pols
-400
ml de llet evaporada
-2
ous
Estenem la massa brisa
en un motlle per forn, que quedin les parets també
coberta per la massa ja que el farcit en cru és molt líquid.
punxem tota la massa i li posem a sobre un pes, per exemple uns cigrons secs, la fiquem al forn calent a 180 graus uns 15 minuts.
punxem tota la massa i li posem a sobre un pes, per exemple uns cigrons secs, la fiquem al forn calent a 180 graus uns 15 minuts.
-En un bol barregem el moniatos
cuits sense pell,
el sucre, la llet evaporada, una mica de
canyella i els ous batuts, ho barregem bé
millor amb el batedor elèctric.
Traiem la massa que teníem al forn, eliminem el que li haviem posat de pes i li tirem la barreja anterior ben repartida.
Tornem a ficar al forn calent a 180 graus uns 30-35 minuts.
És molt millor menjar aquest tipus de pastís fred, queda molt bona d'un dia per l'altre.
En aquesta ocasió l'hem acompanyat amb una mica de nata muntada sense sucre.
Traiem la massa que teníem al forn, eliminem el que li haviem posat de pes i li tirem la barreja anterior ben repartida.
Tornem a ficar al forn calent a 180 graus uns 30-35 minuts.
És molt millor menjar aquest tipus de pastís fred, queda molt bona d'un dia per l'altre.
En aquesta ocasió l'hem acompanyat amb una mica de nata muntada sense sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.