Que bé es comença el dia
amb un cafè, i un
trosset d'un pa
de pessic o una galeta casolana
... són els 10 minuts
més tranquils del dia
Tinc clar que aquest any no
podré fer totes les
receptes amb moniato
i carabassa que
han arribat fins les meves mans, i
el meu ordinador ... són moltes i no les puc fer totes, a risc
d'engreixar 20 quilos
i superar els nivells
saludables de colesterol.
Però aquesta era si
o si, el resultat ... un pa de pessic suau, un punt humit i en mossegar
el contrast de les gotes de xocolata que queden
a sobre.
Fàcil, facilíssim de fer.
La recepta, com no ... de cuchillito i tenedor
Fàcil, facilíssim de fer.
La recepta, com no ... de cuchillito i tenedor
Ingredients.
-250 Grams. aprox. de carbassa
-250 Grams de farina per rebosteria
-3 ous
-250 Grams de sucre
-1 Sobre de llevat en pols
-70 Ml d'oli suau d'oliva o de gira-sol
-Llavors, gotes o trossets de xocolata sense llet
-250 Grams. aprox. de carbassa
-250 Grams de farina per rebosteria
-3 ous
-250 Grams de sucre
-1 Sobre de llevat en pols
-70 Ml d'oli suau d'oliva o de gira-sol
-Llavors, gotes o trossets de xocolata sense llet
La carbassa ha d'estar
cuita i triturada,
podem coure-la al forn, o al microones, o
bullir-la, li hem de treure el líquid.
En aquest cas esta cuita al forn.
En aquest cas esta cuita al forn.
Primer batem els ous fins que
ens quedin escumosos,
anem afegint el
sucre, seguim batent,
l'oli, afegim la carbassa, i per últim la farina i
el llevat tamisats.
Que ens quedi una massa ben fina.
Ho posem al motlle i per sobre li posem les gotes de xocolata.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 35-40 minuts.
Abans de treure-la del forn està molt bé punxar una mica per veure si ja està cuita.
Que ens quedi una massa ben fina.
Ho posem al motlle i per sobre li posem les gotes de xocolata.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 35-40 minuts.
Abans de treure-la del forn està molt bé punxar una mica per veure si ja està cuita.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.