Aquesta recepta és, com
no, del bloc. Cuchillito y tenedor
Impossible millorar les receptes que proposa Mary, però m'agrada adaptar-les una mica als gustos de casa, per això en aquesta ocasió he afegit una mica de orenga i alfàbrega a les verdures i el tomàquet ho he sofregit trossejat.
L'empanada ha quedat espectacular de gust, i és simple, una massa, i unes verdures al forn ..
Impossible millorar les receptes que proposa Mary, però m'agrada adaptar-les una mica als gustos de casa, per això en aquesta ocasió he afegit una mica de orenga i alfàbrega a les verdures i el tomàquet ho he sofregit trossejat.
L'empanada ha quedat espectacular de gust, i és simple, una massa, i unes verdures al forn ..
Ingredients.
Per a la
massa
-400 grams de farina
-4 cullerades d’oli d’oliva
-Sal
-Llevat sec per fer pa
-1 got d’aigua
Per al
farcit
-1
Albergínia gran
-1/2 Pebrot vermell
-1 Pebrot verd Italià
--1 Ceba
-2 Dents d’all
-2 Tomàquets madurs
-Sal
-Pebre
-Oli d’oliva
--Alfàbrega
-Orenga
-Orenga
-Pebre vermell
-1ou
Primer fem una massa amb
la farina, formen un volcà a sobre el
taulell, li posem una miqueta de sal, les
cullerades d'oli i el llevat de haurem dissolt
en l'aigua temperada,
El amassem bé fins que ens queda una massa fàcil de treballar i que no se'ns enganxa a les mans.
Moltes vegades la quantitat d'aigua i farina no és precisa, així que deixem el paquet de farina al costat per si hem d'afegir una mica més mentre amassem.
El amassem bé fins que ens queda una massa fàcil de treballar i que no se'ns enganxa a les mans.
Moltes vegades la quantitat d'aigua i farina no és precisa, així que deixem el paquet de farina al costat per si hem d'afegir una mica més mentre amassem.
Deixem reposar la massa tapada com a mínim 1 hora, mentre
preparem les verdures
En una safata per al forn posem
les verdures tallades petites, menys el tomàquet, els posem sal, les
herbes, pebre i
una mica d'oli.
Les introduïm al forn calent a uns 200 graus, uns 30 minuts és suficient.
Les introduïm al forn calent a uns 200 graus, uns 30 minuts és suficient.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.