Ahir pensant que podia fer amb pa, uns fantàstics tomàquets, ceba .. i poc mes vaig pensar amb una recepta que vaig veure del cuiner Jose Andres i el resultat és aquest.
Ingredients.
-1 Barra de pa (tipus pages)
-2 Cebes de Figueres
- 3 Tomàquets
-Bonítol del nord en oli
-Sal
-Pebre
-Oli
Ingredients.
-1 Barra de pa (tipus pages)
-2 Cebes de Figueres
- 3 Tomàquets
-Bonítol del nord en oli
-Sal
-Pebre
-Oli
Posem la ceba en una paella amb oli i deixem que es vagi coent, ha d'anar agafant color, que no es cremi, o sigui que necessitarem estona i que es vagi fent a poc a poc.Quand estigui colem l'oli que deixin i reservem.
Traiem les llavors als tomàquets i els ratllem, reservem.
Tallem el pa en llesques i el posem a torrar en una paella o planxa amb una mica d’oli,quand el tinguem li posem el tomàquet sobre, una quantitat generosa, a sobre la ceba i per fi el tros de Bonítol del Nord, rectifiquem de sal ,pebre, posem un punt d'oli .. i llest.La barreja de tots els ingredients al menjar-lo és genial, a casa els va agradar molt.
Traiem les llavors als tomàquets i els ratllem, reservem.
Tallem el pa en llesques i el posem a torrar en una paella o planxa amb una mica d’oli,quand el tinguem li posem el tomàquet sobre, una quantitat generosa, a sobre la ceba i per fi el tros de Bonítol del Nord, rectifiquem de sal ,pebre, posem un punt d'oli .. i llest.La barreja de tots els ingredients al menjar-lo és genial, a casa els va agradar molt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.