És temps de calçots.
En aquest temps és fantàstic fer una calçotada amb els amics, però evidentment, cada setmana no fem una, però a casa també queden fantàstics, sobretot si fem una bona salsa.
Jo tinc una recepta que fa temps em va donar no es qui, queda molt bona. Ja comentareu.Ingredients.
Escalibem els tomàquets i els alls al forn i posem les nyores el remull amb aigua calenta.Posem en un bol, les avellanes, les ametlles, les nyores, i els tomàquets que prèviament els hi haurem tret la pell i les llavors, i els alls pelats. Passem tot pel minipimer i anem afegint oli i vinagre fins que ens queda amb la textura que ens agrada. Per últim afegim sal i una mica de pebre.
Per fer els calçots he utilitzat el gratinador del forn i, els he deixat fins que han quedat una mica foscos per fora.
El resultat és molt bo i, encara que mai és el mateix que fer-los en un bon foc, queden molt béCalçotada cassolana...la heu de provar!
En aquest temps és fantàstic fer una calçotada amb els amics, però evidentment, cada setmana no fem una, però a casa també queden fantàstics, sobretot si fem una bona salsa.
Jo tinc una recepta que fa temps em va donar no es qui, queda molt bona. Ja comentareu.Ingredients.
-12 ametlles
-12 avellanes
-4 nyores
-4 Tomàquets de penjar
-3 Grans d'all
-oli
-vinagre
-sal
-pebre-Calçots
-12 avellanes
-4 nyores
-4 Tomàquets de penjar
-3 Grans d'all
-oli
-vinagre
-sal
-pebre-Calçots
Escalibem els tomàquets i els alls al forn i posem les nyores el remull amb aigua calenta.Posem en un bol, les avellanes, les ametlles, les nyores, i els tomàquets que prèviament els hi haurem tret la pell i les llavors, i els alls pelats. Passem tot pel minipimer i anem afegint oli i vinagre fins que ens queda amb la textura que ens agrada. Per últim afegim sal i una mica de pebre.
Per fer els calçots he utilitzat el gratinador del forn i, els he deixat fins que han quedat una mica foscos per fora.
El resultat és molt bo i, encara que mai és el mateix que fer-los en un bon foc, queden molt béCalçotada cassolana...la heu de provar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.