Temps de Bunyols! Es poden fer de moltes maneres, aquesta és molt fàcil i queden molt bons, a casa quan fas una safata .. volen!
Ingredients.
-200 Grams de farina
-2 ous
-1 Cullereta de llevat en pols
-Plàtan
-Poma Golden
-20 cl de llet
-canyella
-Sucre
-oli
Posem la farina, el llevat, els rovells d'ou,la llet i una miqueta de canyella en pols, ho barregem .Munteu les clares a punt de neu i les afegim a la barreja anterior, amb molt de compte.
Tallem el plàtan i la poma a trossos i arrebossem amb la barreja, fregim.
Els traiem de l'oli quan agafin color, els posem a sobre d'un paper absorbent o paper de cuina, perquè no ens quedin molt oliosos, empolvorem amb sucre.
Més fàcil impossible, us agradaran, i amb aquestes mesures surt una bona plata de deliciosos bunyols.
Ingredients.
-200 Grams de farina
-2 ous
-1 Cullereta de llevat en pols
-Plàtan
-Poma Golden
-20 cl de llet
-canyella
-Sucre
-oli
Posem la farina, el llevat, els rovells d'ou,la llet i una miqueta de canyella en pols, ho barregem .Munteu les clares a punt de neu i les afegim a la barreja anterior, amb molt de compte.
Tallem el plàtan i la poma a trossos i arrebossem amb la barreja, fregim.
Els traiem de l'oli quan agafin color, els posem a sobre d'un paper absorbent o paper de cuina, perquè no ens quedin molt oliosos, empolvorem amb sucre.
Més fàcil impossible, us agradaran, i amb aquestes mesures surt una bona plata de deliciosos bunyols.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.