En aquesta recepta la única dificultat és pelar els pistatxos. Jo els he comprat pelats però deprés s'han de "repelar" es fa posant els festucs en aigua calenta, han de quedar nets, amb el seu color verd intens.
Han quedat unes natilles molt bones, amb un sabor intens a pistatxo, i jo les he acompanyat amb aquest briox de panses que m'ha inventat aquest matí, ha estat un èxit.
Escalfem la llet i la nata. Barregem en un bol els rovells d'ou amb el sucre, ho batem bé.Quan la llet estigui calent la separem del foc i li anem afegint la barreja de rovells d'ou i sucre, poc a poc i batent., El tornem a col · locar al foc i els deixem que vagi espessint una mica, fins tenir la textura normal de unes natilles.,retirem del foc, fiquem els pistatxos i els batem tot amb la batedora elèctrica fins aconseguir una crema molt fina.Ho repartim en els bols Com sempre, barat, fàcil i molt bo.
Han quedat unes natilles molt bones, amb un sabor intens a pistatxo, i jo les he acompanyat amb aquest briox de panses que m'ha inventat aquest matí, ha estat un èxit.
-100 Ml de nata liquida
-3 Rovells d'ou
-200 Ml de llet
-70 Grams de festucs
-75 Grams de sucre
-3 Rovells d'ou
-200 Ml de llet
-70 Grams de festucs
-75 Grams de sucre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.