Aquesta recepta és la típica de coliflor amb beixamel, però jo li he afegit bròquil, que si bé són diferent en color sabor i textura són de la mateixa família.
A casa els agraden molt les dues, per a mi en truc per cuinar és que han d'estar molt poc cuites i fer-ho amb molt poca aigua, que quedin cuites però cruixents.
Ingredients.
-1 Coliflor
-1 Brocoli
-400 Ml de llet
-Oli d'oliva
-Sal
-Pebre
-Mantega
-Nou moscada
-50 Grams de formatge parmesà ratllat
-1 cullerada de farina
Bullim en aigua salada la coliflor i el bròquil, quan estiguin cuites al punt just les escorrem i reservem.
En una cassola posem la mantega a escalfar i quedi fosa afegim la farina i movem, anem afegint la llet i sense deixar de moure afegim la nou moscada i sal. Quan tinguem la beixamel feta posem la coliflor i el bròquil en una plata per al forn, posem una mica de pebre, oli i la beixamel sobre, empolvorem amb el formatge ratllat i al forn a gratinar.
.
A casa els agraden molt les dues, per a mi en truc per cuinar és que han d'estar molt poc cuites i fer-ho amb molt poca aigua, que quedin cuites però cruixents.
Ingredients.
-1 Coliflor
-1 Brocoli
-400 Ml de llet
-Oli d'oliva
-Sal
-Pebre
-Mantega
-Nou moscada
-50 Grams de formatge parmesà ratllat
-1 cullerada de farina
Bullim en aigua salada la coliflor i el bròquil, quan estiguin cuites al punt just les escorrem i reservem.
En una cassola posem la mantega a escalfar i quedi fosa afegim la farina i movem, anem afegint la llet i sense deixar de moure afegim la nou moscada i sal. Quan tinguem la beixamel feta posem la coliflor i el bròquil en una plata per al forn, posem una mica de pebre, oli i la beixamel sobre, empolvorem amb el formatge ratllat i al forn a gratinar.
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.