En àrab Hummus significa simplement cigró.
És una amanida o plat fet a base de puré de cigrosn, suc de llimona, Thaina (crema de llavors de sèsam) i oli d'oliva.
Ami personalment m'agrada molt, igual que el Mutabal, que ja teniu la recepta. Com veureu la recepta és la mateixa, no més camviem les alberginies pels cigrons.
Ingredients
Ingredients
-300 grams de cigrons cuit, a casa o de pot.
-2 dents d’all
-Oli,
-Thaina
-Comino
-Pebre
-Sal
-Pimentó picant
-suc de llimona
-suc de llimona
Tan si bullint el cigrons a casa com si els posem de pot els hem de treure tot el caldo,els posem en un bol ,amb un bon raig d’oli,el suc de llimona, es posen els alls pelats, una mica de comi , pebre , una mica de pimentó picant i tres cullerades de thaina. Barrejar amb la batedora tot junt.
Queda bonissim amb pa de pita o pa normal..deliciós!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.