Aquestes postres son un altre de les receptes que m'han sorprès, no tenia clar fer-ho per que no m'agraden les coses amb gust àcid, a vinagre, el que ha passat és que la barreja de sucre i vinagre potencia el sabor de les maduixes, molt bé .
Ingredients.
-500 Grams de Maduixes
-5 Cullerades de sucre
-5 Cullerades d'aigua
-4 Cullerades de vinagre negre o balsàmic
Posem en una cassola el sucre a escalfar fins que agafi un color fosc, no cremat. Separem del foc i afegim l'aigua, amb compte perquè esquitxa! el movem. Un cop aquest fred afegim el vinagre,la textura ha de ser de caramel una mica dens.,afegim la barreja a les maduixes un cop les tinguem netes i sense tiges.
Ho deixem macerar almenys una hora a la nevera.
Se m'acudeixen un munt de receptes per fer amb els maduixots, però la temporada és curta i cal donar-se pressa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.