Per la massa….
-125 ml d’aigua (tèbia)
-2 Cullerades d’oli
-Sal
-Vinagre de vi
I per el farcit….
-4 Pomes
-Panses
-Nous
- 2 Cullerades de Pa ratllat
- 4 Cullerades de Sucre
-Suc de llimona
-Mantega
-Una mica de canyella
-Sucre llustre
Per fer la massa posarem la farina tamisada sobre del marbre, i li afegirem una mica de sal, un raig de vinagre i l'aigua.
S'ha de pastar molt bé, perquè d'això depèn que després ens quedi la massa amb la consistència i l'elasticitat que volem.
Deixem reposar la massa com a mínim una hora, i menys de 4.
Preparem el farcit, en una paella posem un bon tros de mantega i se li posa el pa ratllat, ho deixem que s'enrosseixi una mica i afegim les pomes pelades i tallades a trossos, el sucre, la canyella, les nous i les panses, el deixem coure uns 5 minuts.Deixem refredar.
Estirem la massa ben estirada, ha de queden gairebé transparent, si l'heu amassat bé veureu que és molt elàstica.
posem el farcit i ho enrotllem.
posem el farcit i ho enrotllem.
Pintem amb una mica de mantega i ho posem al forn a 180 graus uns 30 minuts, veureu si esta cuita la pasta pel color.
Quan la traiem del forn la deixem refredarà i les empolvorem amb sucre llustre
Com veureu la recepta en molt similar a les altres de Pomes que ja li penjat, però en aquesta la massa és molt, molt fina i això li dóna una textura diferent.
Bon profit!!!
Quan la traiem del forn la deixem refredarà i les empolvorem amb sucre llustre
Com veureu la recepta en molt similar a les altres de Pomes que ja li penjat, però en aquesta la massa és molt, molt fina i això li dóna una textura diferent.
Bon profit!!!
(Podeu apreciar a la foto que està dividit com en dos, és que quan vaig anar fer la foto ja havien tallat un tros!)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.