Estofat de tonyina
Ahir tenia a la nevera uns tacs de tonyina que vaig comprar en el mercat i havia pensat fer-los a la planxa, però pensant que avui els nens menjaven a casa i els he de deixar el menjar preparat m'he posat mans a l'obra i aquest ha estat el resultat.
Ingredients.
-500 Grams de tonyina tallat a daus
-1 Ceba tendra (pot ser una seca)
-Pebrot vermell
-Pebrot verd
-1 Tomàquet madur
-Patates
-Pèsols, frescos o congelats
-Sal
-Aigua
Primer enfarinem la tonyina i el fregim en oli calent.
Reservem.
Posem la ceba a fregir en una altra cassola i quan canviï de color afegim, el pebrot vermell, el pebrot verd per ultim el tomàquet ratllat o tallat.
Un cop hi ha el tomàquet ben passat incorporem les patates tallades. les cobrim d'aigua, les deixem coure i posem la tonyina la tonyina una mica d'aigua i ho deixem uns minuts. si volem posar pèsols ara es el moment,que coguin amb la tonyina. Rectifiquen de sal.
-Oli d'oliva
El una paella amb oli calent passem els tacs de tonyina prèviament enfarinats.
Fem un sofregit amb la ceba i els pebrots, tallat pqueño, i quan aquest afegim el tomàquet. Quan tenim el sofregit a punt posem la tonyina, les patates tallades i els pèsols i cobrim d'aigua, rectifiquem de sal.
És a punt quan les patates estiguin cuites.
Per acompanyar he preparat unes mongetes tendres de les rodones al vapor, encara que aquest plat ja és molt complet, però a casa volen 1r i 2on.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.