Ahir, per casualitat, mirant la televisió vaig veure una recepta que em venia perfecta. Vam fer a casa Mongeta tendre al vapor i quedava una mica, quina pena dóna llençar menjar ... però aquesta recepta porta, o sigui que l'he aprofitat.
Ingredients.
-100 Grams de formatge parmesà ratllat
-Una mica de mantega
- 300 grams de pasta (Macarrons, fusili, espirals)
-200 Grams de Mongeta tendra
-2 Grans d'all
-1 Carbassó
-Alfàbrega fresca
-Una mica de mantega
- 300 grams de pasta (Macarrons, fusili, espirals)
-200 Grams de Mongeta tendra
-2 Grans d'all
-1 Carbassó
-Alfàbrega fresca
-Suc de llimona
Bullim la pasta al dente, i la Mongeta al vapor.reservem
En una paella posem el carbassó tallat a trossos no molt petits, no cal passar-ho molt, hi afegim la mantega, els grans d'all aixafats, el formatge Parmesà i l'alfàbrega ben picada.Posem al plat la pasta, sobre la Mongeta, i la barreja anterior, ruixen amb el suc de llimona.Llest.
En una paella posem el carbassó tallat a trossos no molt petits, no cal passar-ho molt, hi afegim la mantega, els grans d'all aixafats, el formatge Parmesà i l'alfàbrega ben picada.Posem al plat la pasta, sobre la Mongeta, i la barreja anterior, ruixen amb el suc de llimona.Llest.
En aquesta recepta hi ha truc .. si no tenim ni alfàbrega ni parmesà li podem posar directament salsa pesto ja feta, jo he descobert una en Àrea de Guissona que està molt bé, sempre tinc una a la nevera per si un dia fem una pasta així ràpida
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.