Aquesta
recepta
me
l'ha
donat
La
Carme
de
l’escola i
la
faig
perquè
m'ha
dit
que
quedava
molt
bona,
i
no
s'ha
equivocat!!..
gràcies
Carme,
a més està
feta
amb
Rap,
o sigui que a
casa
estan
d'acord,
ja
sabeu
..
.
peix
sense
espines
...
Ingredients.-Rap
(cuetes
o
una
cua
gran
tallada)
-Carxofes
-Tomàquet madur
-All
-Julivert
-Pinyons
-Sal
-Farina
-Oli d'oliva
-Avellanes, ametlles, pinyons .. etc per fer una picada
-Carxofes
-Tomàquet madur
-All
-Julivert
-Pinyons
-Sal
-Farina
-Oli d'oliva
-Avellanes, ametlles, pinyons .. etc per fer una picada
Bullim
uns
minuts
les
carxofes senseres i
les
escorrem,
les
passem
per
farina
i
les
fregim.
Enfarinem
i salem
el
rap
i
el
fregim.
Reservem.En
el mateix
oli
fregim
també
els
pinyons.Fem
un
sofregit
amb
el
tomàquet
l'all
i el
julivert,
hi
afegim
després
una
picada
al
gust
(aquí
cadascú
fa
les
picades
al
seu gust,
ami
m'agraden
amb
avellanes,
però
cal
posar-li
també
un
gra d'all,
sense
el
cor.
..
i
un
tros
de
pa
fregit
o
un
carquinyoli)
Posem
el
rap,
una
mica d'aigua
i
ho
deixem
coure
uns
minuts.Em
diu
la
Carme
que
està
més
bo
d'un
dia
per l'altre
i
és veritat,
però
també
està
deliciós
per
menjar
acabat
de
fer.És
fàcil,
té
pocs
ingredients,
us
animo a que
ho
feu.Bon
profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.