Per variar una mica del típic Fricandó avui he pensat que podia fer una salsa amb gust de llimona. La recepta és gairebé la mateixa, però el resultat totalment diferent.
Ingredients
.-Carn de vedella (tallada com per fer Fricandó)
-2 cebes
-1 Gra d'all
-El suc d'1 llimona
-1 / 2 got de vi blanc
-Sal-Pebre-Oli d'oliva
-Farina
.-Carn de vedella (tallada com per fer Fricandó)
-2 cebes
-1 Gra d'all
-El suc d'1 llimona
-1 / 2 got de vi blanc
-Sal-Pebre-Oli d'oliva
-Farina
Posem sal i pebre a la carn i la arrebossem en farina, la fregim.Reservem.En una cassola posem les cebes i l'all talladet molt fi i anem deixant que es cogui, molt passat, que la ceba quedi transparent.Posem la carn i tirem el suc de llimona i el vi, rectifiquem de sal i ho deixem coure fins que la carn aquest tendra, més o menys 1 hora
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.