Mirant
que
tenia
a
la nevera,
i
que em
venia
de
gust,
que sigui vegetal,
he
decidit
fer
aquests
carbassons
farcits,
no
donen
molta
feina
ia
casa
els
agrada
i
així
els
nens mengen
verdura
de
formes
diferents.
Una
mica
el
de sempre,
es
poden
omplir
del
que
més
ens
agradi,
o
el que
tinguem
a
casa.
Ingredients.
-4
Carbassons
-Pebrot verd
-xampinyons
-Ceba
-Formatge per gratinar
-Sal
-Pebre
Tallem
els
carbassons
a
rodanxes
molt
altes
i
els
buidem
deixant
un
fons.En
una cassola amb
oli
posem,
tot
molt
talladet,
primer
la
ceba,
després
i
el
pebrot, i una mica del
que hem
tret
de
l'interior dels
carbassons .(amb la resta una patata,pastanagues , espinacs i un porro he fet un pure de verdures).
Quan tinguem ja tot ben passat reservem.
Els xampinyons els he passat per la paella a part, perquè deixen anar aigua i si no queden tousHo barregen amb les altres verdures.
Quan tinguem ja tot ben passat reservem.
Els xampinyons els he passat per la paella a part, perquè deixen anar aigua i si no queden tousHo barregen amb les altres verdures.
Quan
ho
tinguem
ja
tot
omplim
els
carbassons
i
posem
el
formatge
a
sobre i
els
posem
al forn
a
gratinar
Vistosos, bons, fàcils ..
(Jo no bullo les carbassons prèviament per que només en la calor del forn ja queden cuits i cruixents, i conserven el sabor).
Vistosos, bons, fàcils ..
(Jo no bullo les carbassons prèviament per que només en la calor del forn ja queden cuits i cruixents, i conserven el sabor).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.