Hola Pau!! Aquesta segur que la fas!
Aquesta recepta la faig molt durant l'estiu, a casa ens agrada molt.
Jo li poso també una branca de canyella perquè el sabor m'agrada però en la recepta original només pell de llimona.
Jo li poso també una branca de canyella perquè el sabor m'agrada però en la recepta original només pell de llimona.
Ingredients
-1 Litre de llet
-150 Grams de sucre
-Pell de llimona
-2 Clares d'ou
-Canyella en pols
-1 Litre de llet
-150 Grams de sucre
-Pell de llimona
-2 Clares d'ou
-Canyella en pols
-2 cullarades de sucre
Es posa la llet a escalfar amb la pell de llimona i el sucre, com ja us he dit jo també li poso una branca de canyella, la deixem bullir uns 5 minuts.
Retirem i deixem refredar. Ho fiquem al congelador i quan estigui molt freda, començant a congelar-se, afegim les dues clares batudes, amb dues cullarades de sucre, a punt de neu (merenga). Deixem de nou al congelador fins que quedi tot un punt gelat.
Retirem i deixem refredar. Ho fiquem al congelador i quan estigui molt freda, començant a congelar-se, afegim les dues clares batudes, amb dues cullarades de sucre, a punt de neu (merenga). Deixem de nou al congelador fins que quedi tot un punt gelat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.