M'han regalat una màquina de fer gelats i per estrenar.la ja he elaborat 3 un de pinya, un de dolç de llet, i finalment avui, un de crema de vainilla.La veritat és que han quedat molt bé de gust i textura, però els he de millorar, han de quedar encara més cremosos.
Ja us anire explicant els avanços que faig per que això de fer gelats té la seva dificultat, us animo a que si algú de vosaltres esteu posats en el tema envieu receptes, consells i trucs .... gràcies.
Ara ja son 4 gelats, un de iogurt amb maduixes, seguim treballant per millor
21 de Maig 2012
ja vaig agafant a truc a això de la màquina de gelats, encara no em queda com jo vull, ha de quedar encara més cremós.
Aquesta vegada fet una base de vainilla i li ha afegit nous picades.
Segueixo treballant en el tema, ja us anire explican
22 de Maig 2012
Aquest Gelat és de cireres, ha quedat molt bé, crec que li vaig agafant el truc a aquesta màquina!!
Treballant amb la geladora, avui gelat de iogurt amb cireres.
26 de Maig 2012
Ja començo a controlar el tema de la Geladora.Avui he fet un gelat de iogurt amb albercocs que ha quedat magnífic! Simplement amb 500 grams de iogurt natural, 5 cullerades de sucre, 1/2 got de nata líquida de 35% i 500 Grams d'albercocs madurs.
Ja us anire explicant els avanços que faig per que això de fer gelats té la seva dificultat, us animo a que si algú de vosaltres esteu posats en el tema envieu receptes, consells i trucs .... gràcies.
Ara ja son 4 gelats, un de iogurt amb maduixes, seguim treballant per millor
ja vaig agafant a truc a això de la màquina de gelats, encara no em queda com jo vull, ha de quedar encara més cremós.
Aquesta vegada fet una base de vainilla i li ha afegit nous picades.
Segueixo treballant en el tema, ja us anire explican
22 de Maig 2012
Aquest Gelat és de cireres, ha quedat molt bé, crec que li vaig agafant el truc a aquesta màquina!!
Treballant amb la geladora, avui gelat de iogurt amb cireres.
26 de Maig 2012
Ja començo a controlar el tema de la Geladora.Avui he fet un gelat de iogurt amb albercocs que ha quedat magnífic! Simplement amb 500 grams de iogurt natural, 5 cullerades de sucre, 1/2 got de nata líquida de 35% i 500 Grams d'albercocs madurs.
3 de Juny 2012
Avui el gelat és de iogurt, plàtan i unes quantes cireres per donar-li color.Ha quedat molt, molt bé, així que ara haurem de començar a canviar la base del gelat, ho faig gairebé sempre amb iogurt per no haver d'utilitzar tant ou. Segueixo treballant.
Juny 2012
El una recepta bàsica de iogurt natural, nata liquida i sucre.
L'he deixat al congelador perquè refredi molt ia continuació ho poso en la geladora uns 20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.