Aquesta
recepta
és
del
llibre de
Ferran
Adrià,
com
sempre
modificada
per
fer a casa.
Ell,
per
exemple,
li
posa
nata
líquida
35%
jo
li
poso
la
de
cuinar
que
em sembla
és
del 15%,
és
suficient.Queda
molt
suau
i
de sabor
molt
agradable,
a
casa
ha
agradat.
Nosaltres
ens
l'hem
menjat
temperada,
però
es
pot menjar
freda,
pel
que crec
que
la
fare
moltes
més
vegades,
la
deixo
a
la nevera
i
després només
queda
afegir-hi
els
crostons
i
l'ou.
Ingredients.
-2 porros
-1 ceba
-3 Patates
-1 Litre de brou (de pollastre, vegetal, de carn)
-Sal
-Pebre-
-crostons
-Ous
-2 porros
-1 ceba
-3 Patates
-1 Litre de brou (de pollastre, vegetal, de carn)
-Sal
-Pebre-
-crostons
-Ous
-Mantega
Posem
en
una cassola
la
mantega
i
afegim
el
porro
i
la
ceba
tallat
petit.
Ho
deixem
que
es vagi
coent,
però
que no
agafi
color.
Afegim
llavors
les
patates
tallades
i
el
brou,
ho
deixem
bullir
uns
30
minuts,
menys
si
és
olla
exprés.
Rectifiquem
de
sal,
posem
una
mica
de
pebre,
afegim
la
nata
liquida
i
batem.Els
ous
jo
els
he
fet
escaldats,
ja
sabeu,
amb
aigua
bullint
i
una
mica de vinagre,
sense
closca.Per
servir
posem
la
crema
al
plat,
l'ou
al
mig i
els
crostons.Fàcil,
fàcil.
Confesso
que
no
tenia
brou
a
casa
i
si un
bric
de
brou
de
pollastre
i
verdures,
així
que
la
recepta
encara
és
més
fàcil,ami
m'agrada
més
el
brou
casolà,
però
aquesta
vegada ha
estat
així.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.