Aquesta recepta és la bàsica de la Panna cotta amb algun variant.
He llegit que és del llibre d'Eva Arguiñano.
Per donar-li un toc personal el iogurt que he posat és de toffe .. boníssim..
He llegit que és del llibre d'Eva Arguiñano.
Per donar-li un toc personal el iogurt que he posat és de toffe .. boníssim..
Ingredients.
-1 iogurt de toffe ( o natural, Torró, llimona, maduixa..)
-2 Fulles de gelatina
-200 ml de nata líquida
Posem les fulles de gelatina en aigua freda per hidratar-les.
En una cassola barregem la nata i el sucre i s’escalfa ho fem bullit una mica i retirem.
Escorrem la gelatina i l’afegim a la nata.
Deixem refredar.
Quan estigui a temperatura ambient afegim el iogurt, barregem i posem en els motlles.
Refredem a la nevera.
Ho podem servir acompanyat d'un xarop.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.