Ja comença a ser temps de cireres.
Una fruita que agrada a gairebé tothom. Plenes de vitamines A, B, C, E, K, PP, ferro, calci, magnesi ....
Aquesta vegada les he preparat en "chafoutis" que és un pastís que sempre queda be.
Aquesta vegada les he preparat en "chafoutis" que és un pastís que sempre queda be.
Ingredients.
-50 Grams de Farina
-50 Grams de Maizena
-50 Grams de Mantega
-100 Grams de sucre
-4 Ous
-250 ml de llet
-sucre o essència de vainilla
-Cireres
-50 Grams de Farina
-50 Grams de Maizena
-50 Grams de Mantega
-100 Grams de sucre
-4 Ous
-250 ml de llet
-sucre o essència de vainilla
-Cireres
Batem en un bol els ous amb la llet, el sucre de vainilla i la mantega fosa.Afegim la farina, la maizena i el sucre, tot ben barrejat.Ho posem tot en un motlle, folrat en mantega o amb el paper especial per forn, i repartim les cireres, les hem de posar sense l'os, si estan madures són fàcils de desossar.
Aquesta recepta és d'un blog de cuina, jo tenia una semblant, que ja havia fet altres vegades, però les proporcions eren diferents, aquesta ha quedat molt bé, espero que us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.