Aquesta
recepta
la
faig
sempre
que
ve a casa
algú
en
algun
menjar
especial,
sempre
li
agrada
a
tothom
i
l'única
dificultat
que
té és
pelar
les
cebetes.
Es fa
amb
les anomenades
cebetes
franceses,
aquestes
tan
petites,
però
no
les
vaig
trobar,
així
que
la
vaig fer
amb
aquestes
una
mica mes
grans
però
que
van quedar
molt
bé.
Ingredients
.-1 Quilo de cebetes
-1 Làmina de pasta de full
-3 Cullerades de sucre
-1 Cullerada de mantega
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva
.-1 Quilo de cebetes
-1 Làmina de pasta de full
-3 Cullerades de sucre
-1 Cullerada de mantega
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva
Pelem les cebetes les posem en una safata amb sal, pebre, les ruixem amb oli i les fiquem en al forn calent, les deixem fins que estiguin cuites. Uns 30 minuts.En un motlle que pugui anar al forn posem la mantega i el sucre i fem caramel, posem les cebetes sobre i tapem amb la pasta de full, les vores que sobrin cap a dins del motlle.
Posem en el Forn a uns 200 Graus fins que la pasta de full tingui color.
La.Desmotllem calenta.Ja podeu veure el resultat, no se si s'aprecia bé a la foto, un pastís espectacular i de textura i sabor molt agradable
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.