dimecres, 20 d’agost de 2014

Fruites biscotti (i les festes de Gràcia 2014)

Alfonso m'ha regalat un llibre que va comprar en Osnabruck.El repte és traduir-ho per que té la seva cosa ... però bé, una altra son els ingredients, així que el que vaig fent és adaptar-ho als nostres productes. 
La primera recepta amb que m'ha atrevit és Camberry-pinienkern-biscotti, en realitat ho he canviat gairebé tot, només he copiat la idea, la recepta original porta pebre, nabius secs i pinyons, jo li he posat avellanes, canyella i gingebre i fruites variades deshidratades.



Ingredients.


-50 grams de mantega
-140 grams de farina de blat de moro (maizena)
-1 ou
-80 grams de sucre more
-1/2 cullerada de bicarbonat
-1 cullerada petita de gingebre
-1 cullerada petita de canyella
-50 grams de fruita deshidratada (gerds, cireres, coco)
-50 grams d'avellanes


Barregem l'ou batut amb el sucre, la farina tamisada i la culleradeta de bicarbonat., Afegim les fruites seques i la mantega a temperatura ambient a trossets. 
El amassem tot bé. 
Li donem forma allargada, el pintem amb mantega i ho introduïm en el forn calent a 180 graus uns 20-25 minuts. 
A la recepta original ho traiem de forn el tallem i ho tornem a posar al forn uns 10 minuts. 

Jo aquest pas no ho he fet perquè ja em quedo molt cruixent i amb la textura que desitjava.








Ens poden agradar més o menys les festes de Gràcia (massa gent, massa soroll ...) però cal reconèixer que són unes festes molt ben organitzades, en què gent d'un mateix carrer s'uneix per fer coses molt originals i d'una qualitat artística increïble, hi ha música, concerts, ball ... concursos als carrers, gent que passeja, paradetes ... un ambient increïble a totes hores i durant tota una setmana ... així doncs..VISCA LES FESTES DEL MEU BARRI ..GRÀCIA