dimecres, 2 de juliol de 2014

Pa de pessic amb plàtan i farina d'ametlles



Després de la "ressaca" de les coques de Sant Joan i Sant Pere ja tocava fer algun bescuit per acompanyar el cafè del matí , per berenar,o per obsequiar alguna amiga.
M'agradaria poder dir que està més bo d'un dia per l'altre, que ha de ser així, però no hem pogut comprovar-ho, quan vaig arribar a casa no quedava! adeu al meu berenar somiat .. altre dia serà.

Ingredients.

-150 grams de farina
-100 grams de sucre
-50 grams de farina d'ametlles
-4 ous
-1 iogurt
-50 ml d'oli d'oliva suau o girasol
-1 sobre de llevat
-2 plàtans
-una mica de xocolata per la cobertura o sucre glast



Barregem en un bol la farina i el llevat  junt amb el iogurt, l'oli, la farina d'ametlla, el sucre i els rovells d'ou.
Muntem les clares a punt de neu amb una mica de sal i ho afegim a poc a poc a la barreja anterior, que no se'ns baixin.
Posem en un motlle patra forn i col · loquem ben repartits els trossos de plàtan.
Introduïm al forn calent a 170 graus uns 45 minuts.
Un cop sigui fred podem pinzellar amb xocolata, com en aquest cas o pponerle sucre glacé.