dilluns, 9 de maig del 2016

Ous remenats amb sanfaina

L'altre dia al blog Con las zarpas en la masa vaig veure aquesta recepta i la vaig copiar per fer-la a casa.
La veritat és que no havia pensat aquesta forma de fer els ous remenats, si es fan directament a la paella també queden bons, però d'aquesta manera queden molt suaus i molt sucosos.
No cal dir que a casa se'ls van menjar en un segon, cronometrat, i que els van trobar deliciosos, fins i tot l'Alfons que sempre em rondina  per les receptes que porten pebrots, li va agradar!

Les quantitats que poso són per a 4 persones, però queda una mica just, tot i que ami no m'agrada que mengin molts ous, crec que amb 2 n'hi ha prou, si trobem a faltar més salsa, calç tenir-ho en compte per a la propera vegada!


Ingredients.

-8 ous
-25 grams de mantega
-50 ml de nata lliquida 35%
-1 pebrot vermell
-2 pebrots verds
-2 cebes
-600 grams de tomaquet triturat, en llauna o natural
-sal
-pebre


Preparem la samfaina.
Tallem les verdures petites i les sofregim, quan les tenim ben fetes afegim el tomàquet i ho deixem coure, posem una mica de sucre, sobretot si és de llauna perquè no ens quedi tan àcid.
Un cop el tomàquet està ben fet, el veiem per que se separa l'oli, posem sal i pebre, al gust.
Reservem.
Posem una cassola amb abundant aigua a bullir, a sobre col·loquem una altra cassola per coure al bany maria.
Batem els ous amb la nata i una mica de sal i els posem a coure al bany maria, anem batent fins que ens quedin al punt d'ous remenats, Un cop fora del foc afegim la mantega als ous remenats, baten fins que ens quedi ben desfeta.
Muntem el plat posan la samfaina al voltant dels ous o bé com a base i els ous a sobre.
Per sucar-hi pa !!!

Els ous com sempre de gallines feliçes, criades a l'aire lliure !! són de millor qualitat i ens els podem menjar amb la garantia de que els animals no són maltractats.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.