dimarts, 21 d’agost del 2018

Bundt de carrot cake sin gluten

Ja han arribat !! sembla mentida el ràpid que passa l'any, i encara que moltes vegades els dies se'ns fan pesats o les setmanes interminables el temps vola ...
Com estaré uns dies per casa fent coses aquest any li he promès a l'Aniol que li ensenyaré a cuinar. Ho tinc enganxat a Màster xef, i qui sap si d'aqui sortirà un cuiner.
M'agrada ajudar-lo en les seves investigacions i motivar-lo.
Per començar farem aquest Carrot cake que està fet sense gluten. La recepta és de Alma Obregón, tot i que he fet alguns canvis.

Ingredients


-200 grams de pomes Golden
-225 grams de pastanagues ratllades
-100 ml d'oli d'oliva suau o d'oli de gira-sol
-180 grams de panela
-3 ous
 -125 grams d'ametlla mòlta
-80 grams de farina d'arròs
-200 grams de pomes Golden
-225 grams de pastanagues ratllades
-100 ml d'oli d'oliva suau o d'oli de gira-sol
-180 grams de panela

-3 ous
-2 culleradetes de bicarbonat
-2 culleradetes de canyella en pols
-1 cullaredeta de gingebre en pols
-nous

per a la cobertura

-125 grams de formatge cremós tipus Philadelphia
-2 cullerades de sucre glas
-5 cullerades de nata liquida 35%


Posem en un bol l'oli i ho barregem amb el sucre, batem bé, afegim les pomes ratllades, els ous un a un, la farina d'ametlla, la farina d'arròs, el bicarbonat, la canyella i el gingebre,
batem bé.
Afegim la pastanaga ratllada i per últims les nous a trossets.
El posem en un motlle de bundt greixat o en un motlle normal de pastissos, ho posem al forn calent a 170 graus durant 60 minuts.

Quan ho traiem del forn ho deixem refredar totalment.

Preparem la cobertura.
Batem en formatge amb el sucre i després anem afegint cullerades de nata fins que ens quedi amb la consistència que ens agrada, ha de quedar una crema suau un punt més liquida que una pomada.

Distribuïm la crema per sobre del nostre pa de pessic, i podem afegir una decoració, jo he posat aquestes perles tan boniques!!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.